24. September 2023

„Bitcoin on paras toivomme“ – MicroStrategyin toimitusjohtaja

Microstrategyin toimitusjohtaja Micheal Saylor on sanonut, että Bitcoin tarjoaa yritykselle mahdollisuuden arvon säilyttäjänä. Hänen mukaansa pelko menettää kaikki inflaatiouhkien vuoksi voidaan kumota sijoittamalla Bitcoiniin, joka voi toimia turvapaikkakassan varaparatiisin.

Edellä mainitusta syystä toimitusjohtaja sanoi „Bitcoin on paras toivomme“ yhdessä viimeisimmistä twiiteistään

Saylor lisäsi, että Microstrategy kävi kauppaa osakkeilla aivan kuten kaikki muutkin yritykset. Mutta ero tässä on se, että mitä he käyvät kauppaa, on Bitcoin, joka on niiden valtion varastoissa.

Kun nykyinen 650 miljoonan dollarin veto Bitcoin Evolution on lisätty Microstrategy-osakkeisiin, yritysomistus BTC: ssä on kasvanut yli miljardiin dollariin.

Yhtiö oli ensin ostanut BTC: n 250 miljoonan dollarin arvosta elokuussa, sitten se osti toisen 175 miljoonan dollarin arvosta, ennen kuin se osti äskettäin uuden salausresurssin 50 miljoonalla dollarilla.

Microstrategy äskettäin 650 miljoonan dollarin Bitcoin-vedonlyönti

MicroStrategy on saanut päätökseen 650 miljoonan dollarin vaihtovelkakirjojen myynnin, joiden korko on 0,750%. Tämän myynnin kautta saatujen varojen odotetaan käyttävän lisää Bitcoinia yritykselle.

Yritys blogikirjoituksessaan jatkoi, että se aikoo sijoittaa tuotetut tulot Bitcoiniin. Ensinnäkin yhtiö poistaisi pääomatarpeet ja muut varat, joita se saattaa tarvita yrityksen toimintaan.

Alkuperäinen tarjous oli 400 miljoonaa dollaria, mutta myöhemmin se korotettiin 550 miljoonaan dollariin. Citi-analyytikot olivat antaneet laskevan puhelun yritykselle sen Bitcoin-verkosta, mutta se ei ole estänyt heitä, koska on vielä 100 miljoonaa dollaria, joka on kiinni.

Yksi hedge-rahasto, joka on nimennyt kykynsä tuottaa valtavia tuottoja, Renaissance Technology on ostanut Microstrategy-osakkeita vuoden alusta lähtien.