24. September 2023

OKEx nostaa peruutusjousituksen ja valtavat määrät Bitcoinia siirtyvät pois

Suosittu kryptovaluutanvaihto OKEx oli keskeyttänyt kryptovaluutan nostot viime kuussa sen jälkeen, kun yksi pörssin avainhaltijoista meni „kosketukseen“ ja kaikki „liittyvä valtuutus“ nostolle oli estetty. Nyt lähes kuukauden kuluttua vaihto jatkaa salauksen nostamista. Salausvaihto ilmoitti torstaina postitse, että nostot ovat alkaneet 26. marraskuuta klo 8.00 UTC.

Ilmoitus seuraa kauan odotettua päivitystä pörssistä viime viikolla, jossa se vahvisti, että se käsittelee jälleen salausvaluutan nostoja, ja lisäsi, että Mingxingin osallistuminen viranomaisten tutkimuksiin oli päättynyt ja hän oli palannut normaaliin tapaan.

Vaihdossa sanottiin:

„Tällä hetkellä yksi OKExin yksityisten avainten haltijoista on auttanut viranomaisia ​​aiemmin viitatussa tutkimuksessa. Koko tutkimuksen aikana OKExin ei todettu osallistuneen väärinkäytöksiin tai laittomaan toimintaan, ja yksityisen avaimen haltija on nyt palannut normaaliin liiketoimintaansa. „

Asia päättyy väliaikaisesti

16. lokakuuta pörssi oli todennut, että sen avainhaltija „teki yhteistyötä yleisen turvallisuuden toimiston kanssa“ meneillään olevien „tutkimusten“ suhteen, millä sen mukaan ei ollut mitään tekemistä OKExin kanssa.

Myöhemmin Xu paljasti WeChat-syötteessä, että tutkimukset eivät koskeneet häntä ja että ne liittyivät hänen ostamaansa OKGroupin, Hongkongin pörssiin listatun kuoriyhtiön, jonka Xu osti vuonna 2018, jossa hän toimii ei-toimitusjohtajana. Viime kuussa OKEx oli paljastanut, että se on katkaissut siteet OK-ryhmään.

OKGroup kuitenkin ilmoitti viikonloppuilmoituksessa, että Kiinan julkisen turvallisuuden viranomaisen tutkimus on väliaikaisesti päättynyt. “

OKEx on myös käynnistämässä useita kannustinohjelmia käyttäjilleen pitääkseen käyttäjiä ja lieventääkseen suuria määriä salausta, joka virtaa pörssistä. Vaihto mahdollistaa kuitenkin „rajoittamattomat nostot“, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nostaa kokonaan omistuksensa, jos he haluavat.

Pakenee OKEx

Viimeaikaisten tapahtumien perusteella, kun sääntelyviranomaiset ovat torjuneet monia suuria salauksenvaihtoja, asiakkaat eivät usko OKExiin juuri nyt, koska pörssissä tapahtuu valtavia nostoja.

Vain muutama minuutti suspension poistamisen jälkeen valtavat 2822 bitcoinia siirrettiin OKExistä, mikä on ylivoimaisesti suurin yhden lohkon ulosvirtaus toukokuun 2019 jälkeen, lohkoketjuanalyysiyrityksen CryptoQuantin tietoja kohti.

Noin 456 bitcoinia siirrettiin salausvaihto Binanceen ja yli 400 bitcoinia lähetettiin muihin pörsseihin. Samaan aikaan 54 tiliä tai osoitetta otti suoraan haltuunsa joitain kolikoita.

Bitcoin laski myös yli 3000 dollaria torstaina juuri ennen kuin OKEx johtui uudelleenkäynnistyksistä. Ei ole selvää, voivatko nämä kaksi tapahtumaa olla yhteydessä toisiinsa, mutta joidenkin analyytikoiden mukaan tämä on täysin sattumaa.