24. September 2023

Prediksjon for Bitcoin: BTC / USD risikerer å falle under 9.000 dollar

BTC / USD trekker seg tilbake under 9 300 dollar etter flere mislykkede forsøk på å konstruere et hausseartet gjennombrudd over den øvre grensen av 9-dagers og 21-dagers glidende gjennomsnitt. Den første digitale mynten mister rundt 1,15% av verdien på en daglig basis og forblir stort sett uendret siden begynnelsen av i dag.

For øyeblikket skifter BTC / USD hender til 9 268 dollar, midt i lav kortsiktig volatilitet

I mellomtiden har markedet holdt seg i konsolideringsmodus under de bevegelige gjennomsnittene, med en nedadgående trend. Det kan imidlertid forventes at markedet kan fortsette å selge så snart fallene faller sammen. Men hvis oksene viser et sterkt engasjement, kan kongsmynten øke til de potensielle motstandsnivåene på $ 10.000, $ 10.200 og $ 10.400. Den tekniske indikatoren RSI (14) er stilig vendt nedover, men kan snart komme ned.

Siden noen dager siden har BTC / USD forsøkt å utvikle en utvinning, men klarte ikke å bryte ut over glidende gjennomsnitt på oppsiden. Når man ser på tingen, skal bjørnene kunne skyve prisen under kanalens nedre grense for å øke sjansene for et nedadgående scenario som kan føre prisen til støttene på $ 8 600, $ 8 400 og $ 8 200 i den neste nedadgående perioden. .

BTC / USD Medium – Term Trend: Bearish

Ser vi på det 4-timers-diagrammet, handles Bitcoin kurs for tiden rundt 9 291 dollar og under 9-dagers og 21-dagers glidende gjennomsnitt etter rebounding fra den daglige laven på $ 9244. Imidlertid eksisterer fortsatt salgspresset som fører til at mynten mister den største støtten fra de bevegelige gjennomsnittene. I mellomtiden kan 9 100 dollar og derunder komme i spill hvis Bitcoin Code bryter under 9.200 $ støttenivå.

BTCUSD – 4 timers kart

Imidlertid, hvis kjøperne kan styrke og gi energi til markedet, kan de videre presse prisen over de glidende gjennomsnittene. Derfor kan brudd på dette også gjøre det mulig for oksene å teste 9.500 dollar og over. Omvendt forbereder RSI (14) seg på å krysse under 40-nivå, og når dette er gjort, kan markedsprisen bli dratt til støttenivået på 9 100 dollar og derunder.